Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΟΖ- ΛΥΓΕΡΟΣ


Aνεξάρτητοι Έλληνες: Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ από την Ελλάδα

 Τη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από την Ελλάδα ζήτησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Τα πετρέλαιά μας είναι και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, το φυσικό αέριο βρίσκεται στο Αιγαίο κάτω από την Κρήτη...», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση για το πώς θα ανακηρύξει μονομερώς η χώρα ΑΟΖ, όταν η Τουρκία δεν έχει καν αναγνωρίσει το Δίκαιο της Θάλασσας, είπε: «Είναι δυνατόν εμείς να κάνουμε πολιτική με το τι συμφέρει την Τουρκία ή όχι; Θα πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε κεφάλι. Γιατί παραγνωρίζετε τον διεθνή παράγοντα; Αυτή τη στιγμή βλέπετε πως Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί συνεργάζονται πάνω στα οικόπεδα της Κύπρου. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να προσκληθούν οι συγκεκριμένοι διεθνείς παράγοντες, να συνεργαστούν στα οικόπεδα της ελληνικής πλευράς; Για να δούμε πόσα τουρκικά πλοία θα βγουν όταν θα πλακώσουν εδώ Αμερικάνοι, Ρώσοι και Ισραηλινοί...».

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ




-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠ’ 
ΑΟΡΙΣΤΟΝ.
-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ… ΤΡΩΤΕ
 ΣΦΑΙΡΑ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ...ΘΑ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ 
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ 
ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ… ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΕ
 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ.

-ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ… ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

• ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

• ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,

• ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,

• ΠΡΟΝΟΙΑ,

• ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ,

• ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,

• ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Η ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ,

• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,

• ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,

• ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

• ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝTΑΞΗ.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νίκος Λυγερός: Ο ρόλος του καθενός

 
Όποιος δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δώσει μια πραγματική μάχη για την πατρίδα του διότι ήταν πολύ νέος ή πολύ αδιάφορος, τώρα μπορεί να κάνει τα πάντα. Με το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης υπάρχει ένα ολόκληρο πεδίο δράσης. Υπάρχουν προδότες, υπάρχουν ραγιάδες, υπάρχουν μαχητές ακόμα και ήρωες σαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Μπορεί ο καθένας να παίξει ένα σημαντικό ρόλο και μάλιστα σε πολλαπλό επίπεδο. Επιπλέον είναι ένας τρόπος να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του Ελληνισμού, διότι η έννοια της ΑΟΖ έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από μεγάλες ιδέες. Όποιος γράψει, μεταφράσει, οργανώσει διαλέξεις, πείσει τους δικούς του ότι ολόκληρη η πατρίδα μας παλεύει να αποκτήσει ΑΟΖ, θα μπορεί να λέει μετά ότι ήταν και αυτός σε αυτόν τον αγώνα. Δεν είναι πια ένα παράλογο όνειρο. Η ΑΟΖ έχει τα στοιχεία του οράματος για το οποίο αξίζει να παλεύεις όχι μόνο για σένα αλλά και για τους δικούς σου, και για τους επόμενους. 
Σε μια ανθρώπινη ζωή είναι σπάνιες αυτές οι στιγμές. Επιπλέον, μέσω των εκλογών ο καθένας μπορεί να καταλάβει την εμβέλεια του εγχειρήματος και κατά πόσο αγγίζει όλο το έθνος μας. Δεν είναι απλώς ένα χόμπυ που έχει ο καθένας για να πεισθεί ότι υπάρχει μέσα στην κοινωνία. Η ΑΟΖ δεν είναι μόνο για την κοινωνία αυτή, αλλά για τον ελληνικό λαό. Είναι ένας αγώνας που απαιτεί μια υπέρβαση από τον καθένα για να αντιληφθεί το βάρος του και το βάθος του. Είναι μια κίνηση που έχει μια συνέχεια και είναι επιπλέον εποικοδομητική για όλους μας. Έχουμε τώρα τη δυνατότητα λόγω της επιστήμης, της τεχνογνωσίας και της τεχνικής να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε ριζικά τα δεδομένα και να ξεφύγουμε από την κοινωνική μιζέρια που καταπιέζει τον λαό μας. Είναι λοιπόν απόφαση του καθενός να παίξει το ρόλο του για την πατρίδα του και το μέλλον μας. Μπορεί ακόμα και να γίνει προδότης, αν το επιθυμεί, ή ραγιάς έτσι τουλάχιστον να ενισχύσει και τους εχθρούς που θα το έχουν γρήγορα ανάγκη.