Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Αχ καλέ είδα μια βία!

Σύσσωμος ο “πολιτικός” ο “δημοσιογραφικός” αλλά και ο “καλλιτεχνικός κόσμος” αντέδρασε στο σόου του τραμπούκου – καραγκιόζη της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, με τη συμμετοχή της τηλεκομμουνίστριας Κανέλλη, της πασιονάριας του Κολωνακίου Δούρου, του μακαρίως κοιμόμενου Πάκη Παυλόπουλου και του δημοσιογράφαρου Γ. Παπαδάκη.
Οι πάντες* “τρόμαξαν” και “σοκαρίστηκαν” από τη σκηνή βίας στην TV: Από την Καίτη Φίνου και τη Ζέτα Δούκα, μέχρι την Έλενα Ακρίτα και τη Μαρία Κορινθίου. Όλοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και το πόσο βαθύ ήταν το σοκ που υπέστησαν στο θέαμα.
Ακόμα και η Τατιάνα Στεφανίδου σοκαρίστηκε η οποία έγραψε στο τουίτερ τα κάτωθι:
«Θεέ μου, έχω ανατριχιάσει!!!! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα πριν από λίγο στον Παπαδάκη!!!!!!!!!!!!!! Ξεφτίλαααααααα! Η κρίση της δημοκρατίας. Τρέμω από αυτό που είδα (…) Να το δείξουμε όλοι το βίντεο. Να δούνε αυτοί που τους ψήφισαν, ποιους εγκληματίες έβαλαν στη Βουλή».

 Ήταν έτσι μια ευκαιρία να σοκαριστεί η βαθιά σκεπτόμενη Ελλάδα.
Αφού δεν σοκάρεται από τους 5 ανθρώπους που πέφτουν κάθε μέρα νεκροί σαν τις μύγες από την εγκληματικότητα, αφού δεν σοκάρεται από τα καθημερινά δελτία αυτοκτονιών, ας σοκαριστεί τουλάχιστον από τις ριάλιτυ φάπες.
Κάτι είναι και αυτό…

*Σημείωση: Έχουν περάσει 4 ώρες από το συμβάν και ακόμα να εκδηλωθεί επίσημη αντίδραση από τη Βάνα Μπάρμπα

http://amantomatimou.wordpress.com/2012/06/07/%CE%B1%CF%87-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου