Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΚΚ - ΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚ-ΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ,
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 Ή ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΠΡΟΣ ΒΟΣΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ);
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ),ΕΤΣΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΕΙ.
-ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΓΝΩΡΙΜA ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ,
ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΘΕΟΣ #1
Ή ΜΗΠΩΣ ΛΑΪΚΗ ΕΡΓΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ-ΛΑΟΣ #1;

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ(Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ).

ΟΙ ΜΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΥΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΙ ΔΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ,ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΑΛΑΘΗΤΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ, ΣΑΤΑΝΑΣ Ή ΚΕΦΑΛΑΙΟ, 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.

ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ Ή ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΟΥ.

ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ  ΠΟΛΕΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΛΑΥΝΟΝ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘ' ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ Ή ΠΟΙΜΕΝΕΣ.
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ  ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου