Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ,ΟΧΙ και ξανά ΟΧΙ !!!


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ  ΟΥΝΟΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

OYNOΠΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ FOCUS ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΤΣΙΜΠΟΥΚΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.

ΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΗΜΙΜΟΓΓΟΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΙΗΣΗ,
ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ;

ΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΟ Γ........ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ("ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ").

ΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΚ..Α ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ  ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ,
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΥΡΑΔΑ-ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου