Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αφιέρωμα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Για την online παρουσία του Κόμητος, κάντε κλικ εδώ
“Καλύτερα να σε φάνε τα λιοντάρια και οι κροκόδειλοι, παρά να σου ευχηθεί ο Μητσοτάκης... Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
“Πάλι τα χειμερινά μπάνια άρχισες Κώστα μου;”

- Η Μαρίκα Μητσοτάκη μετά το τσουνάμι 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία
“Που να του πει ο παπάς στ' αυτί και ο Κόμης στο κεφάλι!”

- Συνηθισμένη κατάρα Έλληνα για Έλληνα.

Ο Απόλυτος Έλληνας Πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Ακατανόμαστος, πλάσμα Μ, Δράκουλας των Χανίων ή τσουνάμι) αποτελεί την πρώτη επιστημονικά τεκμηριωμένη εξελικτική μετάλλαξη δεινοσαύρου σε ανθρωποειδές. Το φαινόμενο Μητσοτάκης ανατρέπει ριζικά τη Θεωρία του Δαρβίνου και δημιουργεί έντονο σκεπτικισμό σε διεθνείς ακαδημαϊκούς κύκλους βιολόγων και παλαιοντολόγων.Είναι σπάνια διασταύρωση Τάκη με Μήτσου.
Πληροφορίες για την εμφάνισή του δόθηκαν για πρώτη φορά με την αποκρυπτογράφηση του δίσκου της Φαιστού από Καναδούς μελετητές το 1993. Το φαινόμενο Μ. φέρεται να εμφανίστηκε στην Κρήτη λίγο μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας (ή λίγο πριν) και το συνακόλουθο τσουνάμι. Πιθανότατα ανασύρθηκε από το βάθος της θάλασσας όπου διέμενε μαζί με άλλα παρόμοια πλάσματα απομεινάρια της Ιουρασικής περιόδου, γεγονός, που επιβεβαιώνεται κατά τους θερινούς μήνες όταν για ελάχιστα λεπτά εξαφανίζεται υποθαλάσσια κατευθυνόμενος προς την αρχική του κατοικία. Κάθε ελπίδα, όμως, για παραμονή του εκεί εξανεμίζεται λίγο αργότερα όταν αναδύεται και πάλι στη θαλάσσια επιφάνεια. Το είδος Μ. έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής, με αυγά ή διχοτόμηση, όταν ζευγαρώνει με παρόμοια πλάσματα (βλ.λ. Μαρίκα Μητσοτάκη). Ορισμένοι απόγονοί του όμως (βλ.λ. Ντόρα) εικάζεται πως προέκυψαν με την διαδικασίας της εκβλάστησης, η έναρξη της οποίας σηματοδοτείται από μια μηχανική παλινδρομική κίνηση των ώμων προς τα πάνω. Ως εκ τουτου διατηρούν αναλλοίωτα κοινά χαρακτηριστικά και μπορούν να επιβιώσουν στο ίδιο περιβάλλον. Τρέφονται καταναλώνοντας σάρκες από παρεμφερή όντα όπως η παλαιολιθική οικογένεια Papandreicus Americanensis ή η συνομοταξία πρωτοθηλαστικών Caramanlius Damalensis. Αυτά που λένε ότι ο Μητσοτάκης είναι δημιούργημα του God, είναι μπούρδες. Γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί να γκαντεμιάσει τον God. Το ΄χει κάνει αμέτρητες φορές. Ο God όμως μπορεί να γκαντεμιάσει το Μητσοτάκη, οέο; Βρείτε εσείς την απάντηση, γιατί εγώ τώρα εντωμεταξύνομαι.

Πίνακας περιεχομένων

[απόκρυψη]

Ο Θρύλος των Καρπαθίων [επεξεργασία]


Ο Θρύλος των Καρπαθίων και Μέγας Προστάτης των Αρχαιοτήτων Βλαντ ή "Μπλαντ ον Χις Τηθ".
Το 1453 το πλάσμα Μ. επανεμφανίστηκε με τη μορφή ευγενούς Δραγώνου στην περιοχή των Καρπαθορωσικών συνόρων. Η φήμη του ως ακραιφνούς προστάτη του ελληνισμού και των αρχαιοτήτων έφθασε στην πολιορκούμενη Βασιλεύουσα και ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλιοκουβέντας έσπευσε να ζητήσει τη βοήθειά του. Το πλάσμα, που κυκλοφορούσε με το συμβατικό όνομα Μπλαντ ον Χις Τηθ(Blood on his teeth) αποχαιρέτησε την πανέμορφη σύζυγό του Βαρώνη Μάργκαρετ Θάτσερ και με ένα τάγμα μισθοφόρων και μισθοφάγων ξεκίνησε για την Κωνσταντινούπολη. Στα μέσα, όμως, της διαδρομής κατέφθασε το θλιβερό άγγελμα της πτώσης της Βασιλεύουσας και ο Μητσοτάκης απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο Μωάμεθ τον Εμπαμέσα και, έχοντας ειδικότητα στις ονοματοδοσίες, του πρότεινε τη μετονομασία της πόλης σε Αϊστονπούλο δηλ. τουρκιστί Istanbul.

Ο Κόμης Βλαντ Μητσοτάκουλας κατεβαίνει τις σκάλες του στοιχειωμένου κάστρου του προς αναζήτηση θυμάτων.
Κατά την επιστροφή μην έχοντας τίποτε άλλο να κάνουν λεηλάτησαν δυο – τρεις χώρες και προσέφεραν τα λάφυρα στον ευαγή σύλλογο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων (Σ.Ε.Β). Στο διάστημα της απουσίας του η σύζυγός του έπαθε σμιγματοροϊκή αρθρίτιδα από το δάγκωμα λυσσασμένης γαϊδάρας και χρειαζόταν καθημερινές μεταγγίσεις αίματος. Έτσι το πλάσμα Μ. ανάγκασε όλους τους κατοίκους της περιοχής σε αφαίμαξη. Όσοι αρνούνταν να δώσουν αίμα απλά τους σούβλιζε, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την διατήρηση της ανάμνησής του για αιώνες ως αγαθού και δίκαιου ηγεμόνα παρά την αρχική του πρόβλεψη ότι "σε 10 χρόνια θα μ' έχουνε ξεχάσει!". Τελικώς η Βαρώνη Θάτσερ, όπως προηγουμένως και η λυσσασμένη γαϊδάρα, τίναξε τα πέταλα αφήνοντας το πλάσμα Μ. απαρηγόρητο. Αυτό συνέχισε να αναζητάει το πνεύμα της στους αιώνες ώσπου το ανακάλυψε στην πρώην Μεγάλη Βρετανία τη δεκαετία του 1980 και το ακολούθησε καταπόδας.
Έτσι, γεννήθηκε ο θρύλος του απέθαντου Κόμη Δράκουλα [ο Μπραμ Στόκερ άλλαξε λίγο τα ονόματα, για να μην πέσει θύμα της τρομερής aerumna (λατινικός όρος που στα ελληνικά λανθασμένα αποδίδεται ως γκαντεμιά), που λεγόταν ότι συνόδευε τον Μητσοτάκουλα]. Ο ζοφερός πύργος που κατοίκησε ο Μητσοτάκουλας είναι στις μέρες μας τουριστικό αξιοθέατο, από τα πλέον δυσφημισμένα της Τρανσυλβανίας.
Η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε αργότερα σε σχέση με τις δίδυμες θυγατέρες του Μητσοτάκουλα, Ντόρα και Παντόρα, δεν έχει ακόμη λυθεί στα μυαλά πολλών μητσοτακολόγων. Μια μερίδα αυτών πιστεύει ακόμη ότι το κουτί με τα παιχνίδια της Παντόρας, της αγαπημένης κόρης του μπαμπά της, ευθύνεται για τις αδιασταύρωτες φήμες ότι η οικογένεια των Μητσοτάκουλων φέρει επ' άπειρον την τρομερή κατάρα της aerumna, βλ. παραπάνω. Η άλλη πλευρά, υποστηρίζει ότι η προαναφερθείσα κατάρα οφείλεται στην, κρυφά από το μπαμπά, συμμέτοχή της άλλης κορούλας, της Ντορούλας, στον Πρώτο Παγκόσμιο Αυνανισμό (βλ. σχετικό λήμμα). Μάλιστα, οι επιδόσεις της στην συγκεκριμένη μαλακοσύναξη ήταν τόσο θρυλικές που κατά τις κακές γλώσσες, στάθηκαν αφορμή για να ξεστομίσει ο Αϊνστάιν τη θρυλική ατάκα: "Βεβαίως, ότι γνωρίζω από μαλακοπέρδισμα το οφείλω στην οικογένεια Μητσοτάκουλα, και κυρίως την ταλαντούχα κόρη τους". Γόνος της οικογένειας, ο διάσημος μαιτρ της μαλακοπέρδισης Δρ. Κυριάκος Μητσοτάκουλας, έχει τώρα φασαρίες για τα πνευματικά δικαιώματα με την Παγκόσμια Ένωση Πτωχών Πλην Όμως Ανέντιμων Βρυκολάκων (Π.Ε.Π.Π.Ο.Α.Β.), και κυρίως με το νόμιμο εκπρόσωπό τους, κύριο Παρασκευά Κεδεκατρή, e-mail: friday13@kakomoutsouna.gr

Η παρουσία του με ανθρώπινη μορφή μέσα στον 20ο αιώνα [επεξεργασία]

Από τον Α' στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο - Πορεία Θριάμβου [επεξεργασία]

Παρά τα όσα ανακριβή υποστηρίζουν οι σύγχρονοι ιστορικοί το πλάσμα Μ. εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τη σημερινή του μορφή στη Ρωσική Αυτοκρατορία το 1917. Φήμες περί εμφάνισής του (συνοδευόμενου από την τρομερή aerumna) στο λιμάνι του Southampton στις 10 Απριλίου 1912, όπου αποχαιρετούσε φίλους του που ταξίδευαν με τον Τιτανικό παραμένουν ανεξακρίβωτες. Η εμφάνισή του στη Ρωσία προκάλεσε πανικό στη ρωσική κοινωνία και οδήγησε στην Οκτωβριανή Επανάσταση και τη δολοφονία της τσαρικής οικογένειας. Από εκεί, κρυμμένος στις αποσκευές της ρωσίδας μπαλαρίνας Όλιας Μίτρεβα, μετέβη στη Γερμανία, όπου η είδηση της έλευσής του απέληξε σε υποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων, ανάγκασε τη Γερμανική Αυτοκρατορία σε συνθηκολόγηση και τον Κάιζερ Γουλιέλμο σε παραίτηση.

Το πλάσμα Μ. με την τσαρική οικογένεια λίγες μέρες πριν τη δολοφονία τους.
Μετά την ήττα των Κεντρικών Δυνάμεων η Οθωμανική Αυτοκρατορία ανέλαβε αντί της καταβολής πολεμικής αποζημίωσης τη φύλαξη του πλάσματος Μ. πράξη που οδήγησε στο διαμελισμό της. Μέχρι το 1922 ο Μ. φυλασσόταν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην περιοχή Αφιόν Καραχισάρ. Με την επέλαση των ελληνικών στρατευμάτων και την κατάληψη των φυλακών το πλάσμα κατάφερε να απελευθερωθεί. Η ηγεσία του ελληνικού στρατού, πληροφορούμενη την απόδραση, διέταξε άμεση υποχώρηση των δυνάμεων προς τα παράλια και έξοδο των ελληνικών πληθυσμών από τη Μικρά Ασία.

Το φαινόμενο Μ. με τον Κάιζερ λίγο πριν την παραίτηση του Γερμανού μονάρχη.
Από το 1922 τα ίχνη του χάνονται με ορισμένους μελετητές να υποστηρίζουν την υπόθεση σύντομης παραμονής του στη Νέα Υόρκη λίγο πριν το οικονομικό Κραχ του 1929. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επανεμφανίστηκε στην ελληνική επικράτεια το 1936 με αποτέλεσμα την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιβολή της δικτατορίας Μεταξά προς αποφυγή περαιτέρω κοινωνικής αναταραχής.
Την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου φέρεται να συμμετείχε σε διάφορες αντιστασιακές ομάδες από τις οποίες δεν επεβίωσε κανένα άλλο μέλος ώστε να το επιβεβαιώσει. Το 1985 οι πολιτικοί του αντίπαλοι προσπάθησαν να τον σπιλώσουν ως συνεργάτη του Γ’ Ράιχ. Η σκευωρία αυτή, όμως, κατέπεσε όταν οι Καγκελάριοι Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας στο πρώτο τους κοινό διάγγελμα ανακοίνωσαν ότι καμία κυβέρνηση δε θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Μητσοτάκη.

Το τέλος του Πολέμου και η αρχή της καταστροφής [επεξεργασία]


Ο Μητσοτάκης ως Αρχιερέας της Διαπλοκής
Μεταπολεμικά προσπάθησε να σταδιοδρομήσει σε διάφορα πολιτικά κόμματα. Αλλά όπου σταδιοδρομούσε αυτός έπαυε να σταδιοδρομεί το κόμμα. Το 1964 για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια εξελέγη κεντρώα κυβέρνηση, στην οποία συμμετείχε και το πλάσμα Μ. Ένα χρόνο αργότερα προσπαθώντας, με τη γνωστή του ανιδιοτέλεια, για το καλό και την ενότητα του κόμματος κατάφερε να το διασπάσει με τη φιλότιμη βοήθεια του πανέξυπνου ελληνικής καταγωγής και Έλληνα Βασιλιά των Ελλήνων Constantinus von Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg και της καλοκάγαθης επίσης Ελληνίδας μητερούλας του Βασιλομήτορος Friederike Luise Thyra Viktoria Margarete Sophie Olga Cecile Isabelle Christa. Μετά την έκρηξη της Επανάστασης της 21ης Απριλίου οι οπλαρχηγοί κατάφεραν να τον εκδιώξουν από τη χώρα και αυτός ήταν ο μόνος λόγος που μετά τη Μεταπολίτευση δεν εκτελέστηκαν αλλά καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Επίσημη φωτογραφία της Ελληνικής Δυναστείας των Μ.
Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μ έγινε αρχηγός του ΜΙ6 της Αγγλίας, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα. Αφού πέθανε για άγνωστους λόγους ο Γεράσιμος Βόδης επανήλθε στην πολιτική.
Μιτσοτάκης.jpg
Το 1978 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία δίνοντάς της μία νέα δυναμική και ωθώντας την στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές του 1981. Το 1984 εξελέγη αρχηγός του κόμματος σε μία απέλπιδα προσπάθεια ανάστασης της νεκρής δεξιάς. Τότε ξεκίνησε μία κόντρα μακράς διαρκείας με τον τότε πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και σιδερένιο αντίπαλό του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία δεν έληξε παρά το 1989 όταν η νέα σύζυγος του Ανδρέα, Μιμή Λιάνη – Παπανδρέου σε μία κίνηση διαμαρτυρίας εμφανίστηκε γυμνόστηθη στα πρωτοσέλιδα όλων των ελληνικών εφημερίδων.

Η Ελλάδα στα χέρια του - Τόσο μικρή και τόσο άτυχη [επεξεργασία]


Εστεμμένος Πρωθυπουργός της περιόδου 1990 - 1993.
Το 1990 έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και υπό την απειλή περιστρόφου εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδος εγκαινιάζοντας μία περίοδο τόσο λαμπρή όσο και η τουρκοκρατία. Κατά το διάστημα της πρωθυπουργίας του κατέρρευσε το κομμουνιστικό μπλοκ, διαλύθηκαν η Σοβιετική Ένωση και η Γιουγκοσλαβία και ξέσπασε πόλεμος στο Ιράκ. Ως κατακτήσεις της διακυβέρνησής του χαρακτηρίζονται η προσθήκη του Οφιούχου ως 13ου ζωδίου στο ζωδιακό κύκλο και η επιτυχής προσπάθεια για διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, η οποία τελικά στέφθηκε από αποτυχία. Το 1992 έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τη βγει πρώτος στους Σκοπιανούς και να ονομάσει την Ελλάδα Μακεδονία (Πλην Λακεδαιμονίοις), λύνοντας το Σκοπιανό εν τη γεννέσει του. Έτσι έχοντας και την ψήφο των Σκοπιανο-Φυρομ-Βαρδαρο-Νοβομακεδόνων θα γινόταν ο πρώτος Πρωθυπουργός σε δύο χώρες. Αυτά τα χρόνια το πλάσμα Μ μαζί με την κυβέρνησή του προχώρησαν σε ένα γεγονός που πανηγυρίζεται μέχρι σήμερα από όλο τον κόσμο, εκτός από τους Έλληνες. Ο Μ, για να ευχαριστήσει τον παλιό του συγκρατούμενο Γεώργιο Βους, άνοιξε τα σύνορα και από τότε μπορούν να μπαίνουν στην Ελλάδα Αλβανοί, Βούλγαροι, Ουκρανοί κ.α. Δεν αναφέρομαι στο γυναικείο πληθυσμό αυτών των κρατών, γιατί όλες είναι μουνάρες!!! Με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο της Champions League. Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος...

Ο Μητσοτάκης διαβάζων τις αδικίες κατά της Ντόρας.
Δυστυχώς για το πλάσμα Μ., όμως, το 1993, μετά από αίτηση του Μπαγκλαντές να μετονομαστεί σε Αιτωλοακαρνανία, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, έριξε την κυβέρνηση και έδωσε στο πλάσμα Μ. τη μοναδική ευκαιρία να γραφτεί στο Λεξικό του Μπαμπινιώτη ως λεξιπλάστης και εφευρέτης του όρου διαπλοκή. Σημαντικότερη αντιστασιακή οργάνωση της περιόδου της διακυβερνήσεως του πλάσματος Μ. θεωρείται η Ε.Α.Σ. (Ελληνικός Αλεξίπτωτος Σύνδεσμος), όπου έγραψε ιστορία με τις (ξεβρα-)κομματικές της διαδικασιές και το σύνθημα "Κλοτσιά-Κλοτσιά στον Γερμανοτσολιά", όπου επιχείρησε να ανασύρει στην επιφάνεια τις ψευδείς εικασίες περί συνεργασίας του πλάσματος Μ. με το Γ' Ράιχ.
Σημαντική είναι η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Γιούρο 2004 από την Εθνική ποδοσφαίρου αφού, ως γνήσιος πατριώτης, είχε μοιράσει μπλούζες με το πορτραίτο του στους φιλάθλους που εξεστράτευσαν εις Πορτογαλίαν, επί των οποίων ήτο γραμμένες γνήσιες ευχές-κατάρες που επηρέασαν όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους.
Τέλος, γνωστή είναι η συμβολή του στην παιδεία, καθώς με τις ευχές του για καλή επιτυχία στις φοιτητικές εξετάσεις, οι Έλληνες φοιτητές τον νοιώθουν πάντα δίπλα τους, άγρυπνο φρουρό που εγγυάται λαμπρά αποτελέσματα. Μάλιστα, λέγεται ότι σύντομα ένας εξ αυτών των φοιτητών με την κωδική ονομασία Immolator, σύντομα θα ιδρύσει το πρώτο Mitsotakis Greek Fan Club.

Η καμπάνια του πλάσματος Μ κατά των τροχαίων [επεξεργασία]


Αυτή είναι η νέα πινακίδα που θα υπάρχει σε κάθε δρόμο από το 2010.
Το υπουργείο συγκοινωνιών προχώρησε σε νέα καμπάνια κατά των τροχαίων ατυχημάτων. Από το 2010 8α μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν οδηγήτε γιατί σε όλους τους δρόμους θα υπάρχουν τεράστιες πινακίδες όπως οι εικονιζόμενες δίπλα. Ο υπουργός λέει πως η επιλογή ήταν τυχαία αλλά έχει και διπλό όφελος, Θα σας ξυπνάει και όταν κοιμάστε στο τιμόνι αμέσως. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα αποτελέσματα της καμπάνιας θα τα διαβάσετε εδώ.

Η Αλήθεια και το Μέλλον [επεξεργασία]

Foam-of-truth.jpg
Οι απανταχού συνομωσιολόγοι, άνθρωποι πολυάσχολοι και σοβαροί, ερευνούν διακαώς στίχους γνωστών προφητικών έργων, τα οποία λίγοι έχουν διαβάσει και ακόμη λιγότεροι έχουν καταλάβει. Εντούτοις, όλοι λίγο σε πολύ μπορούμε να κατανοήσουμε τα σημάδια, όταν αυτά αφελώς κάνουν την εμφάνιση τους. Μερικά είναι τόσο εμφανή που μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν και ολόκληρο βιβλίο, αν βέβαια είσαι ο Λιακόπουλος, ή στην χειρότερη ο Φουράκης.
Τέλος πάντων, το βασικό είναι να είσαι Ε.Χ.Ο. απόγονος ένδοξων Ελληνικίων, πράγμα που σημαίνει ότι βαθιά στο υποσυνείδητο σου κρύβεται καλά κρυμμένο ένα ένδοξο παρελθόν όπου εσύ νικούσες του Άτλαντες, έφτιαχνες διαστημόπλοια, έχτιζες ναούς και οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια. Καλά είναι αυτά για αρχή. Τέλος πάντων, το βασικό είναι ότι μπορείς να εντοπίζεις εύκολα στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα σημάδια γνωστών προφητειών που προαναγγέλουν την μεγάλη έλευση του Κακού και την Κυριαρχία του επί της Γης.
Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες που επηρέασαν την σύγχρονη ιστορία έχουν πολλάκις εντοπιστεί. Μόνον όμως το πλάσμα Μ. κατόρθωσε να φανεί παράλληλα στα λόγια του Ιωάννη, του Νοστράδαμου, των Ιεχωβάδων, του Λιακόπουλου, των Ελ, των Μάγιας, στην μαθηματική θεωρία του Terence McKenna, στην ελλειπτική τροχιά του Πλανητικού μας συστήματος και στην αναμενόμενη αντιστροφή των Πόλων της Γης. Η ύπαρξη του θα σημάνει και το τέλος του χρόνου. Η αρχή έγινε ήδη:




Ο καιρός γαρ εγγύς. Αμήν.

To Μακρινό Μέλλον (...ή και Μακρινο Παρελθόν) (A long time ago in a galaxy far away...) [επεξεργασία]

Emperor mitsotakis.JPG
Το ον Μ. , πέραν των επίσημων καταγραφών που έχουν επιβεβαιωθεί από έγκριτους ιστορικούς αναλυτές, εμφανίζεται και στις ιστορίες αλλων πολιτισμών, μεχρι και εξωγήινων! Πιό συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτες και καταγραφές του έγκριτου ιστορικού Τζορτζ Λούκας (Γεωργίου Λούκα), το ον Μ. εμφανίζεται, με πλήρες το μέγεθος της σκοτεινής και γκαντέμικης του δύναμης, σε έναν άλλο γαλαξία πολύ μακρινό από εμάς.
Εμπλεκόμενος πάλι με τη πολιτική και προκαλώντας ένα χάος, καταφέρνει να πάρει άνετα και με ελάχιστη χρήση των δυνάμεων του (ελαφρύ κούνημα του ώμου και χαρακτηριστικό γέλιο) την εξουσία.
Έτσι, αφού δημιούργησε και μαθητές, άρχισε να καταδειναστεύει το γαλαξία, χρησιμοποιώντας στρατους μασκαρεμένων βριλ. Εξαφανίστηκε όταν, έπειτα απο τη καταστροφή 2-3 πλανητών με τις γνωστές ευχές του (Το "Ντεθ Σταρ" είναι ένας μύθος για αποκρύψει τις πραγματικές του δυνάμεις), αντιμετώπισε έναν ειδικά εκπαιδευμένο "Tζενδάι". Οι θρύλοι λένε ότι ήταν ένας εκ των πρώτων Ελ. Έχοντας ανοσία προς τις καταστροφικές του δυνάμεις, αλλά και του πατέρα του, τον έδιωξε σε άλλους γαλαξίες...

Ο "και καλά" κενταυριανός Μ.
Την εμφάνιση του όμως κάνει στην μυθολογία και άλλων λαών. Στο διάβα του ανάμεσα στα άστρα γκρέμισε πολιτισμούς και κατέστρεψε αυτοκρατορίες κι όλα αυτά καταλαμβάνοντας θέσεις κλειδιά στην ιεραρχία των εξωγήινων κυβερνήσεων. Υποψίες κινεί η ομοιότητα του με γνωστό προδότη πρέσβη κατά την διάρκεια του πολέμου με τις Σκιές.
Υπάρχουν επίσης φήμες ότι το ον Μ., μεταμορφωμένο σε Ganteminator, έφερε την καταστροφή στην Ρωμαϊκή και Βυζαντινή Αυτοκρατορία, ενώ επίσης λέγεται ότι είναι υπεύθυνο για την σημερινή πορεία της αμερικανικής οικονομίας.
Τώρα όπως καταλαβαίνετε, έχει περιλάβει τον δικό μας...

Το πλάσμα M και οι μηχανές αναζήτησης [επεξεργασία]


Google and Mitsotakis
Το πλάσμα M από όπου περνάει καταστρέφει τα πάντα. Αυτό δεν γίνετε μονο στον πραγματικό κόσμο αλλα και στο Internets. Έτσι μια φορά έκανε αναζήτηση στο Google για να βρει μια καλή συνταγή για ντολμαδάκια για την γυναικα του και από τότε το Google τον θυμάται! Το αποτέλεσμα των πράξεων του είναι διπλα στην εικόνα.

Ονειροκρίτης [επεξεργασία]

  • Αν δεις στον ύπνο σου τον Μητσοτάκη να σου χαμογελά, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις τη διαθήκη σου και να τακτοποιήσεις τα θέματα της κηδείας σου. Αν είσαι τυχερός και βρούνε το πτώμα σου.
  • Αν δεις τον Μητσοτάκη να μιλάει με ένα κολλητό σου και δεν κάνεις ευχέλαιο την ίδια στιγμή, κλάφτα Χαράλαμπε, θα φας κόλυβα.
  • Αν δεις τον Μητσοτάκη νεκρό, έχεις προχωρημένη φαντασία.
  • Αν δεις τον Μητσοτάκη σταυρωμένο, δεν θα σου ξανασηκωθεί ποτέ (για τους άντρες). Για τις γυναίκες, αν δουν τον Μητσοτάκη σταυρωμένο, δεν θα ξαναέχουν οργασμό.
  • Αν ακούσεις τον Μητσοτάκη να θαυμάζει την παραλία του τόπου σου, τότε ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ!

Είπαν γι' αυτόν... [επεξεργασία]


Ο Χάιλαντερ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Είναι ο μόνος γιατί από ατυχία οι ανταγωνιστές σκοτώθηκαν σε δυστύχημα.
“Παραιτούμαι....”

- Βελζεβούλ, μόλις αντίκρυσε το Μητσοτάκη είς τας πύλας της κολάσεως
“Είναι ο Μέντορας μου.. Τον νοιώθω πάντα δίπλα μου”

- Immolator
“Δεν ήταν νησί, ήταν θεριό που κείτουνταν στην θάλασσα...”

- Νίκος Καζαντζάκης, μικρός αδερφός του Στέλιου Καζαντζίδη
“Ίσως ο πιο γοητευτικός άντρας που έχω γνωρίσει.”

- Ζωζώ Σανπουτσάκη
“Εσύ μου φέρνεις τύχη κι ό,τι κι αν τύχει θα σ'αγαπώ...”

- Μαρινέλλα, στίχοι Εύης Δρούτσα
“Αν είχα ανακαλύψει τον Μητσοτάκη πριν τους Αμερικανούς, θα είχα κερδίσει τον πόλεμο!”

- Αδόλφος Χίτλερ, σε απόρρητη αναφορά για τα όπλα μαζικής καταστροφής
“Κρειττότερον ἐστίν εἰδέναι ἐν μέση τή Πόλει φακιόλιον βασιλεῦον Τούρκων ἤ Μητσοτάκην ἐρχόμενον”

- Μ. Δούκας Λουκάς Νοταράς, μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση του πλάσματος Μ. να παράσχει βοήθεια στην πολιορκούμενη Κων/πολη
“You don't know the power of the dark side...”

- Κ. Μητσοτάκης, προς πολιτικούς αντιπάλους

Κρίστοφερ "Δράκουλας" Λη
“Ο καλύτερος συνέταιρος που είχα ποτέ!”
- Κρίστοφερ Λη (Δράκουλας) προς τον δημοσιογράφο μιας εφημερίδας των Καρπαθίων

Captain!
“Ο Μητσοτάκης δεν είναι αυτός;!”

- Καπετάνιος του Sea Diamond, τελευταία εγγραφή στο μαύρο κουτί του Sea Diamond
“That's one small step for a man, but a giant leap ("πήδημα") for mankind...”

- Ο Neil Armstrong για τα πρωτα βήματα του Μητσοτάκη ως παιδί
“Το παιδί δεν είναι δικό σου... είναι του Μητσοτάκη...”

- Η Rosemary στον άντρα της στη ταινία Rosemary's Baby - Τελικά ήταν του Πασχάλη
“Μείνετε ήσυχος κύριε Κοντομηνά. Θα τον βάλω να βλέπει άλλα κανάλια.”

- Μαρίκα Μητσοτάκη, για την φωτιά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (2005)
“Μαντέψτε ποιος έκανε ποδαρικό στον πύργο της Πίζας…”

- Ένας αρχιτέκτονας της εποχής
“Μήπως πρέπει να αναθεωρήσω τη θεωρία μου;”

- Ο Μέρφυ για τη θεωρία του
“Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν δύο Ghost Rider, ένας με άλογο και ένας με μηχανάκι, είναι επειδή έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Τέρας Μ. Πρέπει ένας να ψηφίζει την Ντόρα και ένας τον Κυριάκο.”

- Σούπερμαν για τον Ghost Rider

Θύματα του Μητσοτάκη [επεξεργασία]


Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Southampton καταφέρνουν να φωτογραφίσουν την απόλυτη aerumna! Δυστυχώς όταν γυρνούσαν στο πανεπιστήμιο, ένα αεροπλάνο έπεσε πάνω στο λεωφορείο τους και δεν επέζησαν.
  • Τιτανικός:Ευχήθη στον Τιτανικό "καλό ταξίδι"
  • Κέρρυ Κινγκ Κονγκ:Ευχήθη καλό σκαρφάλωμα στο Empire State Building
  • Δίδυμοι Πύργοι:Είπε "Τί υπέροχα κτίρια"
  • Ντάρθ Μολ: Ευχήθη "και με την νίκη"
  • Πρόεδρος J. F. Kennedy: "Με τέτοια λιακάδα, θα ήταν καλύτερα να πας με το κάμπριο"
  • Λούκιος Skywalker:Τον ρώτησε "πως πάει το χέρι;"
  • Χιροσίμα: Το Πλάσμα Μ. την επισκέφθηκε για διακοπές
  • Τραίνο σε Β' παγκόσμιο πόλεμο: Βομβαρδίστηκε όλο το τραίνο εκτός από το δικό του βαγόνι! (και όλως τυχαίως ήταν μόνος του στο βαγόνι)
  • Χριστόδουλος: Έφαγε από τα χέρια του (του Μητσοτάκη)
  • Βασιλιάς Παύλος της Ελλάδας: Ρώτησε ο Μ. για την υγεία του βασιλέα, και 10 μερες μετα πέθανε.
  • Δεινόσαυροι: Τους ευχήθηκε "Να ζήσετε"
  • Δάση: Αερίστηκε
  • Μικρή Αννούλα: Ήταν φιλιότσα του
  • Πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα: Φτερνίστηκε
  • Ινδία: Μια στιγμή πριν το τσουνάμι είπε "Ωραίες παραλίες έχουν εδώ Μαρίκα."
  • Πομπηία: Υπέδειξε την τοποθεσία για την κτίση της πόλης.
  • Μαρία Αντουαννέτα: Μετά από ένα γεύμα που αποτελούταν κυρίως από παντεσπάνι, προέβλεψε υγεία και μακροημέρευση στην ίδια και στον οίκο των Βουρβώνων στο θρόνο της Γαλλίας.
  • Cliff Burton: Του μοίρασε τα φύλα στο poker.
  • Εθνική Ελλάδος: Την ώρα του αγώνα με την Σουηδία, το πλάσμα Μ. έδινε συνέντευξη στον Τ/Σ "ΣΚΑΪ"
  • Εθνική Πορτογαλίας: Ευχήθηκε καλή επιτυχία.
  • Dimebag Darrel: Άντε και καλό Live με τους Damageplan!
  • Αδόλφος Χίτλερ: Ευχήθη νίκη για τους Ναζί
    • (2η περίπτωση): "Μεγάλος ηγέτης αυτός, Μαρίκα."
  • Άιρτον Σένα: Τον συμβούλεψε να παίρνει κλειστά τις στροφές.
  • Sea Diamond: "Κοίτα Μαρίκα τι ωραίο πλεούμενο!"
  • John Kennedy: (του ευχήθηκε ακόμα 100 χρόνια στο Λευκό Οίκο)
  • Πελοπόννησος: (πέρασε από κει το καλοκαίρι του 2007)
  • Κομμουνισμός: (έπιασε ένα σφυροδρέπανο)
  • Σκοπιανό: "Σε 10 χρόνια όλοι θα έχουμε ξεχάσει αυτή την ιστορία!".
  • Γιώργος Παπανδρέου: "Δεν κάνει για πολιτικός το παιδί."
  • Dave Williams: "Εσύ έχεις πολύ μέλλον στον χώρο!"
  • Βάσκοι: "Εύχομαι να τα βρείτε σύντομα."
  • Ατλαντίδα: "Δεν τη βρίσκω!" Εννοώντας στο χάρτη.
  • Μινωϊκός πολιτισμός: "Τι ωραία παλάτια!"
  • Επιστημονική ομάδα: Μετά από έκκρηξη βρυτικών κυμάτων, όλως τυχαίως όλα τα μηχανήματα εντοπισμού τους έπεσαν από ρεύμα, την ώρα που ο Μητσοτάκης εκφωνούσε λόγο στο Αστεροσκοπείο.
  • Μάικλ Τζάκσον: "Να ζήσεις,παλικάρι μου!"
  • Mega channel (τηλεοπτικός σταθμός): τέσσερα τροχαία ατυχήματα όταν έδινε συνέντευξη
  • Αντώνης Σαμαράς: "Καλό μου παιδί, Αντώνιε..." (Όχι δεν προτρέχουμε, το κακό έχει ήδη γίνει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου