Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΜΑΛ...Σ


Γιώργος Αδαλής 
Διαλύει την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν και ουδείς τον συλλαμβάνει - Το Βιογραφικό του - Από που λαμβάνει εντολές; - Τι έκανε σε άλλες χώρες και γιατί ο Πούτιν απείλησε με διεθνές ένταλμα σύλληψης των κερδοσκόπων! - 
Ο Πολ Τόμσεν θα μείνει στην ιστορία ως ο αδίστακτος ανθρωπάκος που διέλυσε συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ενωση! Από πειθήνιο εκτελεστικό όργανο της Μέρκελ και του ΔΝΤ, εξελίσσεται σε υπηρέτη αλλότριον συμφερόντων και αποτελεί στην ουσία τον οικονομικό δολοφόνο και πράκτορα των hedge funds!

Το μοναδικό του πιστεύω; η δύναμη του χρήματος! 

Δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που έχει διαπράξει σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά της ανθρωπότητας!

Ηρθε εδώ με το πρόσχημα ότι αποτελεί τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στις διαπραγματεύσεις για το πρώτο δάνειο, και η φράση που χαρακτηρίζει την καριέρα του είναι μία και μοναδική : «Οπου πατάει δεν φυτρώνει χορτάρι» !

Ο 55χρονος σήμερα Πολ Τόμσεν, είναι Δανός, που εργάζεται στο ΔΝΤ και με νόμο ... αποτελεί τον άνθρωπο που ΔΕΝ πλήρωσε ποτέ ένα ευρώ σε φόρους! Η δουλειά του είναι βλέπετε, να πληρώνουν οι λαοί τα σπασμένα των πολιτικών, αλλά αυτός ποτέ!!

Από την Ανοιξη του 2010, ζητούσα μετ επιτάσεως, από την Ελληνική Κυβέρνηση, να ζητήσει την αντικατάσταση του Πολ Τόμσεν, για ένα απλό λόγο! Σε όλο τον πλανήτη τον κατηγορούσαν από το 1990 , ως τον ... στυγνότερο «οικονομικό δολοφόνο» που είχε εξευτελίσει όπου πήγε, όχι μόνο τους λαούς, αλλά κυρίως το ίδιο το ΔΝΤ ως οργανισμό, βάζοντας το σε περιπέτειες και καταφέρνοντας να το απομονώσει διεθνώς, μιας και κατόρθωσε με όσα έκανε να βάλει ταμπέλα στο ΔΝΤ ως «Διεθνούς Τοκογλύφου»!

Αρχικά, ο ρόλος του ήταν να βάλει χέρι στον Ιδιωτικό τομέα, κάτι που η Ε.Ε. με τον δικό της εκπρόσωπο δεν μπορούσε να το κάνει, λόγω του ότι το απαγορεύει η καταστατική της συνθήκη! Δυστυχώς όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό!

Ο κρυόκολος Δανός με το ειρωνικό χαμόγελο, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των ηγετών της Ευρώπης να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και πολύ γρήγορα εξελίχτηκε σε αφεντικό της Τρόικας, που δεν μιλούσε μόνο με το ΔΝΤ και τον Στρο Σκαν, αλλά με την ίδια την Μέρκελ!

Εφτασε σε σημείο να πληρώνει ο ο Δημήτρης Ρέππας και ο Ντίνος Ρόβλιας ως υπουργοί τα ροφήματά του, με ποσά των 1000 Ευρώ! Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, πληρώναμε τα τσαγάκια του κ. Τόμσεν λες και ήταν χρυσός ! 

Σήμερα, αποτελεί στην ουσία τον, αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, σύμφωνα με το οργανόγραμμά του, εντάσσεται στη μισθολογική και διοικητική βαθμίδα ΒΟ5 και λαμβάνει έως 309 χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Παίρνει δηλαδή τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες υπαλλήλους, που αμείβονται με το βασικό μισθό 739ε.

Τα χρήματα αυτά πάνε εξ ολοκλήρου στη τσέπη του δίχως κρατήσεις, καθώς δε φορολογείται (με νόμο), όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του Ταμείου.

Κι όμως ο υπάλληλος που ακούει στο όνομα Πολ Τόμσεν, αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα! 

Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν. 

Αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στη Σερβία, εγκατεστημένος στο Βελιγράδι για δύο χρόνια, το 1990-1991- δημιούργησε στη χώρα απίστευτα προβλήματα, κυρίως με την αμάθειά του και τις αποσπασματικές του οικονομικές γνώσεις! Χρησιμοποιώντας «τυφλοσούρτες» καθηγητών πανεπιστημίων, διείσδυσε όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά στη χώρα, και διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του! Όχι πάντοτε επειδή το ήθελε! Υπήρξαν φορές που ήθελε να ανακάμψει μια οικονομία, αλλά η ασχετοσύνη του περί τα οικονομικά, τον οδήγησαν σε ατραπούς και απίστευτα εσφαλμένους δρόμους!

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε στη Σλοβενία και αργότερα στα Σκόπια.
Μέχρι το 1996, διαμοίρασε το φιλέτα των δύο αυτών χωρών, εκεί όπου είχε πάρει εντολές, καταστρέφοντας το βιοτικό επίπεδο των δύο αυτών χωρών, που σαφώς ήταν υψηλότερο πριν το πέρασμά του, κι ας είχε προηγηθεί πόλεμος στην περιοχή!

Αποτελεί τον καταστροφέα της Ρουμανίας μιας και από το 1996 ώς το 1998 , εβρισκόμενος εκεί, «ρύθμισε» την οικονομία της χώρας, με σκοπό την ένταξη της στην Ε.Ε. αλλά ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Ρουμανία δεν μπορεί να βρει την περπατησιά της, από τα καμώματα του Τόμσεν εκεί, και είναι γνωστό ότι η χώρα έχει σήμερα «ευημερούντες αριθμούς» αλλά πολίτες με πολύ χαμηλό βιοτικό επίπεδο! Όλα στη Ρουμανία αναπτύσσονται, οι επενδύσεις αυξάνονται ραγδαία, αλλά ο λαός της βρίσκεται σε βαθιά φτώχια!!!

Περισσότερα χρόνια κάθισε στη Ρωσία, όπου πήγε αμέσως μετά την Ρουμανία! Στην αρχή έκανε πάλι «τα δικά του», βάζοντας σε περιπέτεια ολάκερη «Αρκούδα» και επί ημερών του, μετανάστευσε το σύνολο των «καλλίγραμμων ρωσίδων» και πήρε το δρόμο της … «ροζ κάρτας», σε πορνεία της Ευρώπης! Αυτό ήταν και το … μοναδικό επίτευγμά του στη Ρωσία, γιατί είχε την ατυχία να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το ανήθικο σχέδιο του! Αιτία, η άνοδος του Πούτιν στην εξουσία , γεγονός που έκανε το ΔΝΤ να τον αποσύρει το 2004 από τη Μόσχα κακήν κακώς, μιας και ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκε ότι κινδύνευε με την παραμονή του σε μια χώρα! Κοινώς, ο Πούτιν τον αντιμετώπισε και τον πέταξε με τις κλωτσιές από τη χώρα και όλοι σας γνωρίζετε την ραγδαία ανάπτυξη της Ρωσίας μετά το 2004!
Είναι γεγονός, ότι η μωροφιλοδοξία του, και τα ανεπαρκή του επιστημονικά εφόδια, τον έκαναν να αποδεχτεί αυτού του είδους την εργασία, στο ΔΝΤ, που στους κύκλους των χρηματιστών και των Οικονομολόγων στην Αμερική, είναι για τους «αποτυχημένους» (loosers) , μιας και τα πραγματικά Golden Boys, βγάζουν σε ένα μήνα, όσα ο Πολ Τόμσεν σε ολάκερη τη ζωή του!

Αργότερα το ΔΝΤ, τον αναβάθμισε λόγω έλλειψης «φρέσκου κρέατος» σε αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ και στη θέση αυτή είναι μέχρι και σήμερα. 

Εποπτεύει τις ομάδες που ασχολούνται με άλλες «προβληματικές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Ισλανδία, η Ρουμανία, η Ουκρανία και η Σερβία. Από την θέση του αυτή, «βρήκε πόρτα» και επέστρεψε και πάλι στη Μόσχα αλλά με την ιδιότητα του επικεφαλής του ΔΝΤ. 
Εκεί λοιπόν, δημιουργεί όπως και όπου μπορεί προβλήματα στον Πούτιν!

Το τελευταίο του ήταν , τα καυτά βέλη κατά του Προϋπολογισμού της Ρωσίας, που εξόργισαν τον Πούτιν! Πριν δύο εβδομάδες, η Ρωσία δέχτηκε επίθεση από κερδοσκόπους στο νόμισμά της, και οι δηλώσεις Τόμσεν τους αποθράσυναν! Τότε ο Πούτιν, έκανε μια δήλωση που εδώ πέρασε «στα ψιλά»! Δήλωσε ότι όποιος κερδοσκοπήσει σε βάρος του Ρωσικού Νομίσματος στο εξής, θα εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα αναζητείται όπου γης, και θα οδηγείται στις Ρωσικές Φυλακές!
Όπως καταλάβατε, η καμπάνα χτυπούσε και για τον Τόμσεν, ο οποίος αμέσως μετά, έφυγε και ήρθε να … τακτοποιήσει το θέμα της Ελλάδας. Της Ελλάδας, δηλαδή μιας χώρας, όπου σαφώς και είναι καλοδεχούμενος από το Πολιτικό μας προσωπικό, που έφτασε στο σημείο, δια στόματος υπουργού Οικονομίας (Ε.Βενιζέλου) την κρίσιμη νύχτα των διαπραγματεύσεων, να ζητά από τους πολιτικούς αρχηγούς, να φωνάξουν τον Τόμσεν, για να τον ρωτήσουν αν θα … του άρεσε η λύση των συντάξεων!

Με τέτοια μικρά ανθρωπάκια, κάνει τις δουλειές του ο Πολ Τόμσεν!
Και στην Ελλάδα βρήκε πολλά! 

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και των λαών της Ευρώπης, που πρέπει άμεσα να ερευνηθούν τόσο σε κρατικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Διεθνών Δικαστηρίων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Πριν μερικές μέρες, οι Ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδας, ζήτησαν τη σύλληψη του Πολ Τόμσεν και την απέλασή του!

Σε συνδυασμό με την προχτεσινή δήλωση του ηγέτη της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας που έλεγε ότι «ο Τόμσεν και η Τρόικα, λειτουργούν χωρίς την έγκριση της Κομισιόν», τα πράγματα είναι απλά για την Ελληνική Δικαιοσύνη, και ανοίγει ο δρόμος για την διερεύνηση και την διαλεύκανση του ρόλου του Πολ Τόμσεν!

Αρκεί, ένας εισαγγελέας, να ζητήσει την άμεση σύλληψη του Πολ Τόμσεν, και την έναρξη της ανακριτικής διαδικασίας! Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας καθώς και της άσκησης οικονομικής πολιτικής, αντίθετης στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών! Να διερευνηθεί αν λειτουργεί ως σύνδεσμος των εταίρων μας και μεταφέρει τις εντολές τους, ή αν λειτουργεί από μόνος του για ίδιον όφελος οπότε «εκπροσωπεί αλλότρια συμφέροντα και όχι την έννομη τάξη της καταστατικής χάρτας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των εταίρων που μας δάνεισαν»!

Να διερευνηθεί, αν λειτουργούσε εκβιαστικά προς τους πολιτικούς καθώς και τους Δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να επιβάλλει αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι προς όφελος της Ε.Ε ή του ΔΝΤ όπου υπηρετεί ως υπάλληλος!
Αυτό ζητούν άλλωστε οι ενώσεις Αστυνομικών που με ανακοίνωσή τους ζητούν την άμεση έκδοση εντάλματος σύλληψής του, προσάπτοντάς του κακουργηματικές πράξεις!

Κι επειδή στον Διεθνή Τύπο, έχει γραφτεί ότι εκβιάζονται οι Ελληνες πολιτικοί, με βίντεο και άλλα ντοκουμέντα, ο Δανός θα πρέπει να λογοδοτήσει, γιατί, αφού η χώρα μας, συμφωνεί σε όλα, αυτός κάθε φορά βάζει κι ένα επιπλέον ζήτημα στο τραπέζι, δυναμιτίζοντας τις συνομιλίες κάθε φορά! 

Το κάνει γιατί η Μέρκελ του ανέθεσε να μας πετάξει έξω από την Ευρωζώνη;

Και τέλος, να ερευνηθούν με διεθνή δικαστική συνδρομή, όλοι οι λογαριασμοί του Τόμσεν και των πλησιέστερων συγγενών του! 
Όπως ακριβώς συμβαίνει για όλους τους Ελληνες που είναι υπόχρεοι στην υποβολή «πόθεν έσχες»!

Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι-ογκόλιθοι στο δικαστικό μας σύστημα, οφείλουν, ελλείψη πολιτικού προσωπικού, να προστατέψουν τον Ελληνα και την Ελληνίδα, από το διεθνούς εμβέλειας οικονομικό σκιάχτρο, που δολοφονεί καθημερινά την χώρα μας! 

Πριν να είναι αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου